Sarah Trouwt

Als eerste opdracht heb ik een website gemaakt voor een zelfstandig ondernemer. De site sarahtrouwt.nl heb ik ontworpen & gebouwd met WordPress. Daarnaast heb ik het logo en de favicon ontworpen in Illustrator. Hiernaast zie je wat Sarah van de samenwerking vond. Hieronder staan een aantal screenshots van de mobiele versie van sarahtrouwt.nl.

Als startende ondernemer heb ik voor Eline-design gekozen voor de bouw van mijn website (www.sarahtrouwt.nl) en het ontwerp van het logo. Ik ben 100% tevreden over de dienstverlening van Eline-design! 

Eline stelt de juiste vragen, communiceert prettig, werkt snel én heeft oog voor de kleinste details zodat het eindresultaat er perfect uit komt te zien. Ze heeft kennis van zaken en is een echte expert in haar vakgebied. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen.

Sarah Hendriks

Zelfstandig trouwambtenaar bij Sarah Trouwt

Eline heeft voor OEHOE Kinderyoga zowel de Website alsook het logo ontworpen. Beide aspecten stralen rust en speelsheid uit waar ik naar op zoek was. Eline is creatief in haar ontwerpen, denkt mee en weet dingen helder uit te leggen.  Ze is praktisch in haar benadering, communiceert duidelijk, gaat door tot het tip top in orde is.  Ik ben heel tevreden over het eindresultaat en kan Eline-design dan ook aan een ieder aanbevelen!

Eline Roosen

Zelfstandig ondernemer Oehoe Kinderyoga

Oehoe Kinderyoga

Een site ontworpen voor de zelfstandigondernemer Eline Roosen. Ze geeft yoga voor kinderen. Voor deze site heb ik logo’s, de huisstijl en de website ontworpen en gebouwd. De link: oehoekinderyoga.

Josine Breukink Fotografie 

De website josinebreukink.nl heb ik ontworpen en gebouwd. Josine is een jonge fotograaf met een passie voor bijzondere fotografie, zoals Sprookjes Fotografie. Hieronder kun je een paar screenshots van de mobiele versie van de site zien.

Fotografie is mijn passie, de laatste jaren heb ik mij hierin steeds meer ontwikkeld en kreeg ik vragen om shoots te doen. Dat vroeg om een een volgende stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Daarbij hoort ook een professionele uitstraling. Al speurende kwam ik terecht bij Eline Design.

Een eigen logo, een visitekaartje en een Website volgden. Ik had zelf ideeën over wat ik wel en niet wilde, Eline speelt hier uitstekend op in en wist dit om te zetten naar een stijl die helemaal bij mij past! 
Ben er erg blij mee en ik krijg ook hele positieve reacties van anderen. Een aanrader!

Josine Breukink

Zelfstandig fotografe bij Josine Breukink Fotografie